Трапезна вода AQUA NOVA 500 ml

Назад
Арт.№: 3800154100321
038лв./бр.
бр.
Добави в любими
В наличност Доставка
Трапезна вода „АКВАНОВА, подходяща за всекидневна употреба от всички възрастови групи, включително бременни жени, кърмачки и малки деца. Много ниска минерализация на водата, постигната чрез ултрафилтрация и обратна осмоза.
Повече информация
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

КАЧЕСТВО НА ВОДАТА

Информация за продукта

Дружество АКВА НОВА - ПАК ЕООД предлага на Вашето внимание трапезна вода с търговска марка „АКВА НОВА“. Наша основна цел е предлагането на пазара на вода, пречистена до съвършенство, наистина подходяща за ежедневна консумация. За да постигнем поставената цел, при производството и бутилирането на водата се използва високоефективна система включваща ултрафилтрация, обратна осмоза и UV стерилизация на водата. По този начин от водата се отстраняват органичните съединения, тежките метали, микроелементите, минералните соли, бактериите и вирусите. Поради изключително ниското съдържание на минерали трапезната вода с марка „АКВА НОВА“ не натоварва организма и в комбинация с Ph 7,5 е подходяща за неограничена употреба от всички възрастови групи, включително бременни жени, кърмачки и малки деца.

Технологичната схема за производство на трапезна вода Аква Нова включва 14 степенен процес за гарантиране на качеството

 1. Механично пречистване на водата през центробежен филтър: Филтърът за механично пречистване има предназначение да улови във водата механични частици по-големи от 25 микрона.
 2. Дехлориране на водата чрез специален филтър с абсорбираща способност: филтърът съдържа специален дребнозърнест въглен от черупки на кокосови орехи с повишена адсорбираща способност. Филтърът с активен въглен има за цел да премахне хлора и органичните замърсители. Хлора е силен окислител и унищожава мембранните елементи на системата за обратна осмоза.
 3. Омекотяване на водата чрез йонообменни смоли: Двуколонната омекотителна инсталация има за цел отнемане на Ca и Mg йони от водата, затлачващи мембранните елементи на система за обратна осмоза. Омекотяването на водата става с йонообменна смола, която се свързва с Ca и Mg йони. Регенерацията на смолата става с натриев хлорид NaCl. Инсталацията е напълно автоматизирана.
 4. Ултрафилтрация на водата: Ултрафилтрационна установка има за цел механично пречистване на водата на ниво 0,02 микрона, което гарантира микробиологичното пречистване на водата.
 5. Обратна осмоза: Система за обратна осмоза деминерализира водата до необходими параметри за бутилиране на трапезна вода. Деминерализирането се извършва чрез подаването на водата с налягане 9-10 bar през мембранните елементи, които отнемат до голяма степен разтворените йони във водата и ги изхвърлят с част от водата в канализацията.
 6. UV стерилизиране на водата: UV стерилизаторите за вода използват енергията на ултравиолетовото излъчване за унищожаването на микробиологични замърсявания.UV стерилизаторите неутрализират всички известни болестотворни микроорганизми с голям резерв на сигурност. Стомашно-чревните вируси, вирусна дезинтерия, холера, коремен тиф, хепатит, коли форми, ешерихия коли, салмонела и много други загиват при доза на облъчване не по-малка от 30 мJ/ см2в областта на спектъра с дължина на вълната 254 nm.
 7. Произвеждане на бутилки на мястото на пълнене.
 8. Пълнене на бутилките.
 9. UV стерилизиране на капачките.
 10. Затваряне на бутилките.
 11. Опаковане.
 12. Санитарно-хигиенни мероприятия: За производството на безопасна и качествена трапезна вода се спазват изискванията на Наредба №7/2002г за хигиенните изисквания към предприятия, които произвеждат или търгуват с храни и към условията за производство и търговия с качествени и безопасни храни (ДВ, бр.40 от 2002г.).
 13. Качествен контрол, ISO 9001, ISO 22000, HACCP.
 14. Независими изследвания за контрол се провежда при външни сертифицирани лаборатории.

PURE WATER

Хранителна стойност и състав
Съдържание на минерали
Калций (Ca)< 1,3 mg/l
Натрий (Na)< 0,5 mg/ l
Магнезий (Mg)< 2,3 mg/ l
Желязо (Fe)< 0,01 mg/ l
Хлориди (Cl)< 2,5 mg/ l
Нитрати (NO3-)< 0,7 mg/ l
Сулфати (SO42-)< 8,5 mg/ l
Флуор (F)< 0,1 mg/ l
pH7.5
Обща минерализация< 10 mg/l

Трапезна вода „АКВАНОВА“, подходяща за всекидневна употреба от всички възрастови групи, включително бременни жени, кърмачки и малки деца. Много ниска минерализация на водата, постигната чрез ултрафилтрация и обратна осмоза.

 • ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ПО УПРАВЛЕНИЕ
 • INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM
 • TRANSPACIFIC CERTIFICATIONS LTD ISO 9001:2008
 • JAS-ANZ ISO 22000:2005
 • БУТИЛИРАНА ОТ: НОВА ПАК БЪЛГАРИЯ ЕООД
 • ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА: ГР. БУРГАС
 • ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА
 • WWW.AQUANOVAPACK.COM
 • ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА СУХО И ХЛАДНО МЯСТО, ЗАЩИТЕНО ОТ ПРЯКА СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА.
 • НАЙ-ДОБЪР ДО: ВИЖ МАРКИРОВКАТА
 • 500 ml.

Хората харесват още

Бърза доставка на пратката
Безплатна доставка доставка над 59.90 лв.
100% БИО продукция
Проверка на пратката